Select Page

CASE

TERRIFIC TUESDAYS

SCOPE

Kristina Hagstöm-Ilievska, en av initiativtagarna till den digitala konferensen TerrificTuesdays, beställde ett koncept och ett varumärke. 

TEAM

Emelie Henriksson

KATEGORIER

  • Konceptdesign
  • Bildredigering och komposition

BAKGRUND

Det är just nu det avgörs hur vi kommer att skriva historien om coronakrisen. TerrificTuesdays är en livesänd digital konferens med flera av Sveriges största och bästa talare. Konferensen sänds direkt från Sveriges största arenor i ett samarbete mellan Pulsen Integration och Stockholm Live med syftet att bryta isoleringen , bygga gemenskap, stärka digital kompetens, skapa trygghet på nätet och sist men inte minst; se möjligheter i krisen.

Initiativet är planerat för launch den 7 april och jag hade bokstavligen 1 dag på mig att ta fram ett koncept som skulle bära Sveriges största talare och skära genom bruset i alla mediala kanaler.

THE NUMBERS

AV SVERIGES MEST KÄNDA TALARE + GÄSTER

AV SVERIGES STÖRSTA ARENOR

UNIKA TILLFÄLLEN

DELTAGARE VARJE TILLFÄLLE

LOGOTYp & koncept

Då konferensen är ett samarbete mellan initiativtagarna Frida Boisen, Kristina Hagstöm-Ilievska och Pulsen Integration valde jag att bygga konceptet på rött som är Pulsens grafiska huvudfärg, som ett tack för deras fantastiska engagemang. Några dagar senare kom Stockholm Live med som sponsor och jag uppdaterade då profilen att även inkorporera deras logotyp och huvudfärg, cerise.

Konceptet togs fram för att verkligen sticka ut i det mediala bruset. Alla talare behövde synas individuellt, men de behövde också utstråla styrka och förtroende som grupp. VI gör det här tillsammans – ni och vi! Resultatet blev en stark kampanj som inte påminner om något annat.

FILMEN

Den superduktiga videografen Michelle Axelsson har producerat filmen. Min inblandning har varit att se till att filmen som helhet fungerar i det grafisk konceptet och att ta fram anpassat material som namnplattor och logotyper.

Referens kommer inom kort!

KRISTINA HAGSTRÖM-ILIEVSKA

föreläsare och ledarskapscoach