Select Page

erfarenhet

& utbildning

 

profil

Jag har ett mycket bra öga för grafisk form och är väldigt passionerad i min kreativitet, tänker snabbt och får lätt användbara idéer. Jag har bredd i min kompetens och styrka i strategiskt arbete, formgivning och produktion. Jag är stark i många olika system som Adobe, Office och WordPress och jag gillar att arbeta brett.

Genom tidigare roller har jag blivit van att äga och leda processer och projekt självgående. Min mångåriga erfarenhet av affär gör att jag kan förankra mitt arbete i verksamheten och jag trivs väldigt bra i kreativa team.

Jag fortsätter ständigt bygga ut mina kompetenser och har nyligen avslutat kurser i Social Video och Motion Graphics (Adobe Premiere och After Effects) grund och fördjupning.

j

UTBILDNING

SOCIAL VIDEO & MOTION GRAPHICS

BATTERI KOMMUNIKATION 

För att hänga med i utvecklingen inom rörligt material har jag nyligen gått utbildningar i Adobe Premiere för Social Video och Adobe After Effects för Motion Graphics. 

ART DIRECTION

BERGHS SCHOOL OF COMMUNICATION 

Jag har nyligen avslutat en utbildning i Art Direction hos Berghs. Kursen har varit fantastiskt utvecklande och lärorik, och jag känner att jag verkligen har fått tyngd och substans i arbetet med den kreativa processen. Utbildningen syftade till att spetsa kompetensen avseende varumärkes- och reklamstrategi samt konceptframställan.

ADOBE CREATIVE SUIT & GRAFISK DESIGN

BATTERI KOMMUNIKATION

Jag har gått flertalet utbildningar hos Batteri Kommunikation, som grund- och påbyggnadskurser i Adobe Creative Suite avseende Illustrator, InDesign och Photoshop samt del 1 och del 2 i Grafisk Design. Kurserna har gett goda kunskaper i programmen och jag fortsätter utvecklas genom att hela tiden arbeta med alla tre.

PROJEKTLEDNING

FÖRETAGSUNIVERSITETET

Hos Företagsuniversitetet har jag gått en grundkurs i Projektledning som har varit väldigt användbar i mina uppdrag som projektledare. Den gav goda kunskaper i processer, ledarskap och dokumentation och var tillräckligt generell för att kunna appliceras hos de flesta företag.

ERFARENHET

GRAFISK FORMGIVARE - DESIGNER

KONTURA DESIGN 2016 –

I Kontura arbetar jag med utveckling av varumärken. Från idé- och strategiarbete till logodesign, grafisk formgivning, trycksaker, mallar, webbdesign och reklam. Jag arbetar både med små och stora projekt och är van vid projekt- och produktionsledning. I de uppdrag jag får ingår allt från framtagning av logotyper till programmering av mallar och templates i Office-program och uppbyggnad av webbplatser i t ex WordPress. Min partner är fotograf och vi producerar även bilder av personer och produkter vid behov. Min roll vid fotograferingarna är förberedande produktion avseende komposition, beställning och upplägg.

GRAFISK FORMGIVARE - DESIGNER

FAZER FOOD SERVICES FEB 2019 –

I min roll hos Fazer har bl a ingått grafiskt arbete med utformning och design av säljmaterial, trycksaker, verktyg och presentationer för ledarutbildningar, konferenser och möten. Det arbetet har innefattat design och arbete i Adobe Illustrator, InDesign, Photoshop men även Microsoft PowerPoint och Word.

PROJEKTLEDARE / STRATEGISK EA

UC AB JULI 2016 – DEC 2018

I min roll hos UC ledde jag bland annat projektet för UCs stora inspirationsdag UC-dagen, som är en föreläsningsdag med ca 500-600 deltagare, 8-9 talare samt underhållning på programmet. I arbetet ingick att ta fram innehåll till programmet, scen och koncept, kampanjer och marknadsmaterial.

I övrigt ledde jag projekt för koncernens interna konferenser med deltagare från 100-350 personer. I mitt ansvar ingick även att utveckla och förbättra plattformar samt utforma interna stora möten för att förstärka kommunikationen mellan ledning och medarbetare. Jag har fungerat som strategiskt bollplank för min chef och var en länk mellan ledning och marknadsavdelning. Mina ansvar hos UC gjorde att jag arbetade mycket nära marknadsavdelningen, med ansvar för de största kundeventen, arbete med affärsplaner, presentationer, varumärken och grafiskt material.

PROJEKTLEDARE / EA

OTSUKA PHARMA NOV 2013 – JULI 2016

Hos Otsuka var min tjänst fördelad mellan VD- och ledningsgruppsansvar samt kommunikation vilket bland annat innebar huvudansvar för vårt intranät och produktion av material. Utöver det drev jag implementeringen av våra nya hemsidor, i alla fyra länder, med kontroll av innehåll, grafisk design, språk etc. Jag producerade våra företagspresentationer, som även visades som filmer internt och som broschyrer, samt annonser och andra trycksaker. Jag var även projektledare för omstrukturering av travel managment och i tillägg verkade jag även som Office Manager med ansvar för avtal och kontakt med leverantörer under en period. Under mitt sista år var jag ansvarig för en stor omstrukturering och renovering av kontoret vilket omfattade avtalsförhandlingar, projektledning och planering samt mycket kreativt arbete i samband med ritningar och inredning.

TIDIGARE ANSTÄLLNINGAR

  • Assistent åt Kommunikationschefen • Regeringskansliets Kommunikationsenhet Information Rosenbad, 2012 – 2013
  • VD-assistent • Cityhold Property AB, 2012
  • VD-assistent/Office Manager • Bring Express AS, 2011 – 2012
  • Butikschef/-ägare • Stjärnurmakarna Lindahls Ur AB, 2000 – 2011
  • Kriminalvårdare • Kriminalvårdsmyndigheten i Stockholm, 1997 – 2000
  • Civilanställd utredningsassistent • Polismyndigheten i Stockholms län, 1993 – 1997

REFERENSER

Jag har flera typer av relevanta referenser som kan intyga min kompetens och passion i mitt arbete, beroende på område. Marknadschefer, Brand Manager och Art Director kan berätta om hur jag är som grafisk formgivare och projektledare, mina senaste chefer som kan intyga mina styrkor inom projektledning och administration. Några har även lämnat omdömen på min LinkedIn-profil.

SKRIV EN RAD
OCH SÄG HEJ

9 + 13 =