Select Page

BILD

PRODUKTION

Då mycket av mitt arbete och produktion är beroende av bilder, viktigt också att det är rätt bilder, har jag nödvändig kompetens när det gäller framställan och efterbehandling av bild. Min styrka är komposition och budskap, och jag vet hur och vad som krävs för att få fram rätt innehåll. Jag har viss kompetens bakom kameran, framförallt när det avser vinklar, perspektiv och komposition. Nedan visar jag bilder som jag själv har tagit, men även sådana där jag varit ansvarig för produktionen men inte stått bakom kameran.

EGNA BILDER

Här är ett par exempel på bilder jag har tagit själv. Jag fotograferar med Nikon D810 och har objektiv för alla behov (14-24/2.8, 24-70/2.8, 70-200/2.8, 50/1.4, 105/2.8 macro och 135/2.0 DC). 

PORTRÄTT

Här ser du det senaste projektet mitt företag, Kontura design arbetat med avseende porträttfoto. Kenneth Henriksson har fotograferat i vår studio och även gjort erfterarbetning av bilderna. Jag har beställt, planerat och styrt fotograferingen efter företagets visuella identitet, som jag har skapat.

SAMARBETEN

De bilder ni ser nedan är fotografier någon annan har tagit men vi har samarbetat avseende efterbearbetning och redigering.