Select Page

PROJEKT

BRF ARKADEN

SCOPE

Till BRF Arkaden i Sundbyberg, en unik nyproduktion av Tobin Properties, har jag satt ihop en grafisk profil, producerat mallar till Styrelsen samt formgivit hussiffra och en välkomstbroschyr till medlemmarna. Till broschyren har jag även skrivit en stor del copy.

TEAM

Emelie Henriksson

KATEGORIER

  • Grafisk profil
  • Skyltar
  • Trycksaker
  • Mallar

GRAFISK PROFIL

När Styrelsen för den nya föreningen tillträtt behövdes material för att kommunicera med medlemmarna. Arkaden är ett unikt projekt och alla var överens om att den speciella stil som utmärker Arkaden behövde synas tydligt i all kommunikation. På uppdrag av Styrelsen tog jag fram en grafisk profil som beskrevs i en manual. Profilen bygger på husets färger och uttryck.

SKYLTAR

När Arkaden lämnades över till medlemmarna saknades två skyltar, en hussiffra och husets logotyp i entrén. För hussiffran tog jag fram tre olika förslag som Styrelsen sedan beslutade om. Personligen var jag mest förtjust i förslag två, men Styrelsen valde det lite “säkrare” förslag 1.

I entrén tog jag fram de nödvändiga underlagen för att vattenskära logotypen och styrde storlek och placering. 

VÄLKOMMEN TILL

BRF ARKADEN

För att nå ut till alla medlemmar med enkel information om huset, kontaktnummer och instruktioner lämnade Styrelsen för Arkaden en beställning på en broschyr som alla skulle kunna ha lättillgänglig hemma, gärna framme. Resultatet blev en snygg broschyr i A5-format. En del textmassa fanns redan men mycket var tvunget att produceras och omarbetas för att passa ihop. Den grafiska designen bygger på den manual jag tagit fram sedan tidigare.

DOKUMENT

Här kan du titta på allt material som producerats för BRF Arkaden.